Hoe wij de online aanwezigheid van DJ Act of Rage vergroot hebben

Over het project

Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek onderzoeken wij de doelgroep. Dit doen wij aan de hand van verschillende thema’s zoals branche, merken, plaatsen, channels etc. Hiermee zorgen we ervoor dat de advertenties de juiste doelgroep bereiken met een hoog engagement. Met alle verzamelde informatie maken wij een advertentieplan. In dit plan beschrijven wij wat voor advertentie(s) we willen maken en wat er nodig is om deze advertentie(s) live te zetten. De advertentie(s) kunnen op verschillende doelen gericht zijn zoals: meer views, meer subscribers, maar ook bijvoorbeeld gericht op landniveau. Binnen de advertentie(s) voeren wij testen en optimalisatie werkzaamheden uit om erachter te komen wat de best mogelijke resultaten geven.

In samenwerking met DJ Act of Rage laat deze case de mogelijkheden zien omtrent adverteren met video-advertenties op YouTube. Het doel is groeien; in views, in subscribers en in populariteit. Met de juiste doelgroep in combinatie met de juiste video’s samengevoegd in een advertentie vergroot jij je online aanwezigheid, trek je een breder publiek en profiteer je van meer views en subscribers.

Cijfers zeggen het meeste

73.232 Huidig aantal subscribers +10.205 in de laatste 28 dagen
446300 Views + 70% in de afgelopen 28 dagen
121% Youtube Shorts view + 121% in de afgelopen 28 dagen

Met alle verzamelde informatie maken wij een advertentieplan. In dit plan beschrijven wij wat voor advertentie(s) we willen maken en wat er nodig is om deze advertentie(s) live te zetten. De advertentie(s) kunnen op verschillende doelen gericht zijn zoals: meer views, meer subscribers, maar ook bijvoor- beeld gericht op landniveau. Binnen de advertentie(s) voeren wij testen en optimalisatie werkzaamheden uit om erachter te komen wat de best mogelijke resultaten geven.

Voor video advertenties hebben wij beeldmateriaal nodig wat op YouTube is geplaatst. We kunnen huidige video’s en shorts gebruiken, afhankelijk van de advertentie en het doel kan zijn dat we een specifieke video nodig hebben. Dit mag de dj zelf aanleveren. Mocht dit niet mogelijk zijn, kunnen wij aan de hand van bestaande content video’s editten.

Dit zegt de klant zelf

Afgelopen veel tijd samengewerkt met GRWTHCLUB en dat bevalt me zeer goed. Gedreven team, antwoorden snel en zijn erg betrokken in het proces. Ook updaten ze me regelmatig over hoe we de lopende advertenties meer kunnen verbeteren. Intussen heb ik een grote groei doorgemaakt met mijn kanalen en is de engagement nog steeds erg hoog. Ik hecht veel waarde aan echte volgers en richt me niet op het aantal volgers dat er staat.

Jacques Journee

DJ Act of Rage