Hoe wij de volledige website van GSM Team omgetoverd hebben

Zoals te zien in

Over GSM Team

GSM Team in Enschede is sinds 2001 dé plek voor full service telecom in Enschede. Met zowel nieuw, Refurbished als tweedehands telefoons kun je terecht voor alles; en daar hoort natuurlijk een strakke website bij! Voor GSM Team hebben wij de volledige website inclusief webshop ontworpen en gerealiseerd, die hand-in-hand gaat met de geschoten video en foto’s.

Rekening houdend met de bestaande huisstijl van GSM Team, hebben we een aantrekkelijke en functionele website met een webshop-functie gecreëerd. Deze shop zal ervoor zorgen dat men gemakkelijk hun reparaties kan inplannen én precies weet wat ze aan GSM Team hebben.

Heb jij de video al gezien?

Geoptimaliseerd voor alle apparaten

Naast de aantrekkelijke uitstraling van de nieuwe GSM Team website, is de site ook geoptimaliseerd voor gebruik op alle andere apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aan de nieuwste telefoons, tablets en laptops! Door dit perfect te optimaliseren zorgen wij ervoor dat iedereen de website gemakkelijk kan bezoeken, wat direct zorgt voor een betere conversie en surf-ervaring.

Webdesign
UI & UX design
Vormgeving
Fotografie
Videografie
Huisstijl uitbreiding
Webdesign
UI & UX design
Vormgeving
Fotografie
Videografie
Huisstijl uitbreiding

Dit zegt de klant zelf

GRWTH Club heeft ons complete beeld van een online diensten partner veranderd.Van een bedrijf dat voor ons de internet zaken regelt naar een bedrijf dat met ons de online zaken aanpakt.

Perfect bereikbaar en begrijpbaar voor de leek op het gebied van online diensten en de daarmee gemoeide termen. Alsof het je direct collega’s zijn is de communicatie, wordt er in team verband meegedacht en zaken geregeld. Ze snappen ons doel en wensen en realiseren dit voor ons online op een manier waar er makkelijk en snel dagelijks mee te werken valt. Maar het meest belangrijke, dit alles resulteerde al heel snel in goede resultaten die alleen maar groeien.

Richard Brand

Eigenaar GSM Team

Een greep uit de foto’s!