Zo hebben wij de wervingscampagnes van ODT naar een nieuw niveau getild

De wervingsvideo van Omgevingsdienst Twente

Omgevingsdienst Twente in beeld

Over Omgevingsdienst Twente

De Omgevingsdienst Twente werkt aan een optimaal en duurzaam gebruik van de leefomgeving, zodat iedereen in Twente veilig kan wonen, werken en leven.

Ze ondersteunen en adviseren onze inwoners en bedrijven op het gebied van vergunningen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in toezicht en handhaving op het gebied van veiligheid, lucht, geluid, energie, afval en bodem.

Wij zijn verheugd dat we de videocontent mochten produceren voor de wervingscampagne van Omgevingsdienst Twente. Onze toegewijde inspanningen hebben geresulteerd in een uitgebreide bedrijfsfilm die zorgvuldig is opgedeeld in doelgerichte segmenten, waardoor we op een meeslepende manier de essentie van de organisatie konden vastleggen. Met oog voor detail en creativiteit hebben we een krachtige visuele boodschap gecreëerd om potentiële kandidaten te inspireren en informeren over de unieke kansen die de Omgevingsdienst Twente biedt.

Geoptimaliseerd voor advertenties

Wij hebben de bedrijfsfilm strategisch opgedeeld in behapbare stukken, speciaal afgestemd voor Facebook, LinkedIn en Instagram-advertenties. Door deze doelgerichte aanpak kunnen we op deze dynamische platforms de essentie van Omgevingsdienst Twente op pakkende wijze delen. Elk segment is ontworpen om de aandacht vast te grijpen en de kijker een glimp te geven van de unieke kwaliteiten van de organisatie, en dit alles binnen de boeiende grenzen van Instagram.

Nabewerking
Interviews
Belichting
Compositie
Script
Storyboard
Nabewerking
Interviews
Belichting
Compositie
Script
Storyboard

Dit zegt de klant zelf

Werken met GRWTH Club is ons erg goed bevallen. We hadden twee filmdagen gepland, grotendeels op kantoor maar ook buiten. Cameraman Sven stelde zich flexibel op en werkte daarbij snel en professioneel. Ondanks ons lage plafond met gevoelige sprinklerinstallatie, wist Sven de beste plekjes op kantoor te vinden zonder anderen te storen. Geduldig en met respect voor collega’s die niet in beeld wilden. Tussen de bedrijven door bedachten wij dat we eigenlijk nog wat extra opnamemateriaal wilden hebben, dat werd goed opgepakt. En toen we figuranten tekortkwamen, schoot GRWTH Club direct te hulp.

Zowel de binnen- als de buitenopnames zijn helemaal naar onze wens. Knap hoe de sfeer is vastgelegd door goed montagewerk.  Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met GRWTH Club en de snelheid waarmee ze het gehele eindproduct gereed hadden. Onze campagne werpt inmiddels al vruchten af en de film die GRWTH Club voor ons maakte is daarbij simpelweg de kers op de taart!

Ruth Maassen

Communicatieadviseur – Staf

Een aantal stills van de shoot!