Growth

illustratie-stappen

Activeer jouw groeiversneller met GRWTH Club

Groeien met GRWTH Club. is anders dan anders. Met ons experimentele groeiversnelling proces onderzoeken en ontdekken we waar de groeikansen van jouw organisatie liggen. Dit doen we doordacht en gewaagd, maar net een tikje anders dan de rest. Activeer jouw groeiversneller met GRWTH Club.

Hoe groeien met groeiversnellers werkt

Bij GRWTH Club. werken wij niet op de standaard online marketing manier. We werken met een andere instelling, gefocust op groeiresultaten. Dan niet met resultaten die net zo snel weer weg gaan als ze gekomen zijn. Maar met stabiele, gefundamenteerde groei gebaseerd op data, hypothesen en een strategie.

We zetten de nieuwste technieken in om unieke groeimogelijkheden te ontdekken. Dit doen we in onze wekelijkse brainstorm cycles als onderdeel van jouw groei team. In deze korte, efficiënte brainstormsessies experimenteren we door op geslaagde uitkomsten. Hier koppelen we concrete KPI’s aan de te behalen doelen die we monitoren in jouw customer KPI dashboard.

In deze sessie helpen we je met groeien door te analyseren, te experimenteren en door creativiteit te gebruiken. Altijd transparant en duidelijk waar we ons op richten, wat het doel is en onder welke voorwaarde. Dit doen we op een slimme manier door het proces van continue groei rond te maken.

Wat dat inhoudt? Wij leggen het je uit.

01 Data analyseren

Dit is het fundament en de inspiratie voor jouw groeistrategie. Denk bijvoorbeeld aan welke experimenten succes hebben, wat de laatste ontwikkelingen zijn en waar de kansen liggen.

02 Brainstormen

Tijdens onze wekelijkse brainstorm cycles nemen we deze inzichten onder de loep. Hoe kunnen we inspelen op de geslaagde experimenten en hierop voortborduren? We bepalen de richting voor de groei van je bedrijf.

03 Prioriteiten & experimenteren

We kijken kritisch welke resultaten bijdragen aan onze gestelde doelstellingen en KPI’s waarmee we door kunnen experimenteren op geslaagde resultaten.

 

04 Testen en valideren

We monitoren alles in het custom KPI dashboard dat ingericht is op basis van jouw groeidoelstellingen. Dragen de experimenten bij aan de doelstellingen?

05 Evalueren

Om te groeien moet je evalueren. We brengen elke actie in kaart en evalueren of die heeft bijgedragen aan de stip op de horizon. Vanaf hier maken we de cirkel rond en beginnen we weer met analyseren om door te groeien naar onze groeidoelstellingen. Zo werken we toe naar een gefundamenteerd en continu groeiproces van analyseren, experimenteren, valideren en evalueren.

Analyseren, experimenteren en weer doorgroeien – ga voor creatieve, gefundamenteerde groei met GRWTH Club

Samen zorgen voor digitaal impact

Of je nu nieuwe leads wil binnenhalen, online aan je merk wilt bouwen met sociale media of je conversies wilt vergroten; je wilt groeien en digitaal impact maken. Met onze groei sessies kijken we samen als groei team wat jouw bedrijf nodig heeft om dit te doen.

Of je nu met een nieuw product een bestaande markt wilt aanboren of nieuwe klanten wilt werven met jouw bestaande product. Aan de hand van data geven we de juiste groeistrategie vorm. We monitoren dit met een custom KPI dashboard ingericht op basis van jouw groeidoelstellingen.

Ons groei team van specialisten kijkt in de wekelijkse sessies wat jouw bedrijf op dat moment nodig heeft. Samen ontwerpen we jouw digitale impact strategie. Eén team, één taak: digitaal impact maken.

Jouw groeistrategie in kaart

Experimenteren klinkt spannend, maar deze inzichten worden niet zomaar uit de lucht geplukt. Jouw groeistrategie wordt gebaseerd op actuele data en met hypothesen, strategieën en nieuwe experimenten bepalen wij samen de weg naar jouw droom doelstellingen.

Jouw visie en droom doelen zetten we om in gerichte micro- en macrodoelstellingen. Deze langetermijndoelen vormen we om naar sprint doelstellingen en dagelijkse werkzaamheden. Met onze verschillende groeistrategieën en sprint methoden kunnen we razendsnel successen behalen en door experimenteren voor echte impact.

Met ons groei team brainstormen we door op de geslaagde experimenten en koppelen concrete KPI’s aan de te behalen doelen. Al deze doelstellingen worden gemonitord in jouw customer KPI dashboard. Zo is het transparant en helder waar we ons op focussen, met welk doel en onder welke voorwaarde. Op deze manier blijven we continu in beweging met kleine en grote successen als stip op de horizon.

Activeer jouw groeiversneller met GRWTH Club

Groeien met een doel voor ogen, daar worden wij wél blij van. Met onze groei sessies kijken we samen als groei team wat jouw bedrijf nodig heeft om dit te doen. Weten hoe jij die groeiversnellers kan activeren? Plan een vrijblijvende brainstormsessie en activeer jouw groeiversneller met GRWTH Club.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.