Vacature; Online Marketeer / Performance Marketeer

Wij zijn opzoek naar een Online marketeer / performance marketeer voor 24/28 uur. Haal jij energie uit alles wat te maken heeft met online communicatie en ben je toe aan een nieuwe stap? Lees dan snel verder!

Groeiversnellers

Samen met een jong team vol specialisten werken wij aan de groei doelen van onze klanten. Wekelijks hebben we brainstormsessies over de verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan: SEO, SEA, webdesign en social media beheer. Ons doel is om de resultaten van onze klant datagedreven aan te sturen, zodat ze met behulp van onze werkzaamheden groeien naar hun eigen doelstellingen.

Niet alleen hebben wij ons kantoor in het hart van Hengelo, ook werken wij samen met een team uit Aalsmeer. Hierdoor beschikken wij niet alleen over klanten uit Twente, maar ook uit de regio Amsterdam en werken we met internationale klanten.

Functieomschrijving

Samen met het gehele team van groeiversnellers ben je verantwoordelijk voor de verschillende groei doelen van onze klanten. Maar als online marketeer houd jij je onder andere bezig met het bedenken, creëren en realiseren van campagnes. Daarnaast schrijf je SEO teksten en ben je verantwoordelijk voor diverse online communicatie-uitingen. Bij ons heb je alle vrijheid om je creativiteit te uiten. Los van dat wij erg benieuwd zijn naar jouw kennis en ervaring, heb je bij ons ook de mogelijkheid om je door te groeien met verschillende trainingen of cursussen. Iedere week gaan we met het team rond de tafel om te brainstormen over de verschillende doelstellingen van onze klanten. Hierbij is jouw input over de strategie ontzettend belangrijk.

Je dagelijkse bezigheden;

Het uitdenken van een strategisch plan

Brainstormen klantcases

Ontwikkelen en uitvoeren van online marketingcampagnes

Social Ads beheer

Klantencontact

Wij bieden;

Een dynamische werkomgeving met een hecht en jong team

Ontwikkelingsmogelijkheden van je eigen vaardigheden

Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Gezellige teamuitjes

Diverse werkzaamheden waardoor jouw dag altijd uitdagend is

Kom jij ons team als Online Marketeer versterken?

Vul het contactformulier hieronder in, en wie weet spreken wij elkaar snel!

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.