Stage mediavormgever

Let’s Grow Together

Ben jij een creatieveling die ideeën moeiteloos omtovert tot visuele spektakels? Durf je jouw creativiteit te delen en weet je hoe je pakkende designs kunt creëren? Zoek je een uitdagende stage met afwisselende projecten? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou als mediavormgever! Kom groeien met de groeiversnellers.

Wij verwelkomen graag twee leergierige, talentvolle en gezellige mediavormgevers in ons team. Samen zullen we de wereld van design veroveren en indrukwekkende visuele meesterwerken creëren!

Groeiversnellers

Samen met een jong team vol specialisten werken wij aan de groeidoelen van onze klanten. Wekelijks hebben we brainstormsessies over de verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan: SEO, SEA, webdesign en socialmediabeheer. Ons doel is om de resultaten van onze klant datagedreven aan te sturen, zodat ze met behulp van onze werkzaamheden groeien naar hun eigen doelstellingen.

Niet alleen hebben wij ons kantoor in het hart van Hengelo, ook werken wij samen met een team uit Aalsmeer. Hierdoor beschikken wij niet alleen over klanten uit Twente, maar ook uit de regio Amsterdam en werken we met internationale klanten.

De klanten waar jij straks voor mag werken

Growth
Webdesign
SEO
eCommerce
Graphic Design
SEA
Branding
Strategie
Growth
Webdesign
SEO
eCommerce
Graphic Design
SEA
Branding
Strategie

Dit bieden wij jou

Ontwikkelingsmogelijkheden van je eigen vaardigheden;

Diverse projecten waarin je jouw creatieve ideeën kunt omzetten in werkelijkheid en waar je de ruimte krijgt om te experimenteren.

Een gezellig en hecht team waarin samenwerking en creatieve uitwisseling centraal staan, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

De mogelijkheid om te werken met moderne tools en software voor mediavormgeving.

Diverse werkzaamheden waardoor jouw dag altijd uitdagend is.

Kom jij bij ons stage lopen?

Als stagiair mediavormgever bij GRWTH Club. Nemen we je gelijk mee in de projecten van onze klanten. Met ons unieke groeiversnellingsproces focussen we altijd op hoe onze klanten kunnen groeien. En jij kan daar een bijdrage aan leveren! Leer alles over het vak met een toffe stage bij GRWHT Club.

Geen website? Wij zien dan graag een portfolio tegemoet op info@grwthclub.nl
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.